Wednesday, June 3, 2009

Merelax2kan diri bersama best frenz tersayang...









ari sabtu pas (30may-31may2009) aku & best2x frenz aku serta somi2 ktorg p bercuti kat pd..
tgk gaya hotel neh mmg gah la...nampak meriahh...nampak classs tp sume hampehhh!!

nape aku citer cmtu?aku neh xsuka nk buruk2 kan citer tp da kenyataan..aku xnk kowang pun kena cm ktorg gak...Al-kisah nye cmne,mlm ps ktorg cek in..ktorg p dinner kat luar..da ler ms nk kuar paking tuh punye la byk keta yg nk paking,sume park tangkap muat jerk..memula xamik port tp bila da kena ms nk park keta tuh mula la hangin..kat sejam ktorg cr paking xde gak..sume da berlapis2 derang park..nk kuar cmne tuh...

ade 1 staff nehh baik je kasi suggest suh park je kt tpt lapis2 tuh then early morning kn cr park lain plak takut keta lain xleh nk kuar...giler ke hape,sape nk bgn pepagi weyy..igt dok umh tumpangan ker...eiii tension tul,laki aku da ngamuk kat c2...die amik keputusan sdr park je kat area vip..lantak ler..ktorg pun byr gak kan?sape suh kasi servis cmtu!

igtkan da bis takat tu jerk,so xde la nk panjang2 kan citer,elok je nk p lif,ade 1kapel neh aku rs dato&datin kot,da bgtw kat kwn aku,xleh nk msk...pintu derang da lock sb da kul 12mlm...ape ke jadah nehhh...hotel classs ke cmne...siutan sungguhhh...
aku da ngamuk r nehhh....da ler bw mak aku,aryan lagi,ngn stroler derang,brg2 nk hangkut lagik kn turun pakai tangga..da ler tinggi...adusssss berpeluh aku turun ngn bw aryan lagik ngn kn pimpim mak lagi..sabar je la

sampai je kat kaunter reception tuh ktorg da ngamuk laaaa...kowang taw ape budak kaunter tu wat???die cabut larik msk bilik,xnk kuar..cm sialllllan jerkkkkkkk

sampai kt bilik aku kol operator kt sejam,xjawab2 gak..tya kwan aku de kol operator wat komplen?die ckp dr kul 12thgr smpi kul 1am xgak jawab2 nye...eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pastu esok pagi p la bfast kan...hmmm tangkap muat je la bfast xbp bestt pun kan...telan sajekkkkkk.....

mase nk cek out tuh aku ngamuk kt kaunter tuh...derang mta maaf,aku ckp la xsepatutnye budak smlm tgglkan kaunter cmtu jerk...kawan2 aku sume da komplen siap bgtaw manager die..ko taw pe manager tuh ckp...mintaa maap sajek..tu je la...
ati pun panas...blah je la...

so ktorg xnk dah p sna...1st & last..hotel jerk cantekk tp xmemuaskan hati..baik ler kowang dok hotel seri malaysia tuh lagik bagus...

aku xsempat la nk snap pic2 menarik ati tgh panas,xde mud..cume amik pic aryan je la wat kenangan...budak2 je yg excited...mak pak sume dok bengang....

6 comments:

Nana said...

hampeh sunggoh otel tu.
weh aku ingt ko nk lepak kt kat corus KL.ehheh....

M@L@ said...

spai mcm tu sekli layanan diorg yer..teruk nyer..kalo akak pon masa tu hangin 1 bdn gak..

SyaNa said...

aiyooo..hotel mana tu wey??
baik ko canang besar2
mmg takot nk pegi kalo service gitu
bikin ati pannnassss jek

mummy aryan syamil said...

mokekek///ade ker kl
ko nehh..
baik xyah bercuti ekekeke....
aku p ngn adik ngn pengapit aku dulu tuh
sume pakat bw laki & anak..aku jer over bw mak ahahahaha...

kak mala...
tu ler,len x klu tgk hotel buruk xbermakna servis xok...uhuk2 padan muka sendirik...

corus pd yang oiitt
tu ler aku kabo gini..
kot2 sape nk p kan...pk 2-3x laaa
klu ko tgk pool derang...mmg cantekkk la
tp penuh ngn lautan manusia...
aku mandi tuh pun pejam mate jerk cz aryan excited nk main pool...

cintaKusayangMu said...

hotel mana tu kak???
xleh jd ni..ader lak main tglkn kita yg dok nk komplen ni...
mmg nk kena lemffanngsss...je klu cmtu...

mummy aryan syamil said...

hotel corus paradise port dickson yangg oii