Thursday, June 4, 2009

Siler tolong bg Idea....

hye kowang...
nk mta kowang nye idea ler...
bulan nehh...23june anniversary aku yg ke 2..
patut nye that day aku amik cuti..
tp since kt tpt baru xkn nk amik cuti kan..
sib baik ler hubby aku memahami..luv u dear

aku xtaw ler kali neh nk bg ape kat die..
kebetulan 21june neh fathers day kan?betui ke? uhuhu
igt nk celebrate sekali...1st time celebrate fathers day
so nk wat specel ler plus ngn anniversary ktorg...

cube kowang bg aku idea..
kot2 aku leh test kowang nye idea...

plz....
luv u kowanggg

mmuahhhhhhhhhhhh

9 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mcm kita hr tue suprise hubby bek ke serenity spa utk couples .. 4 treatment RM300 jer ..bestttttttttt

mummy aryan syamil said...

spa...
cm best tu kak..
tp mslhnye hubby sy neh xlayan benda2 gini
dulu pnh ler ajak die kan
ms nk kawin tuh p spa
wat derk je die uhuhuhu

cintaKusayangMu said...

kak...mcm qis aritu wat reservation table kt restoran terapung s.alam tu...suprise sbb hubby xtau pn nk wat celebration utk dia..

mummy aryan syamil said...

hmm tu la..
nmpk menarik...
romantis tuk kowang....
lovely kapel:D

Afne said...

byk benda leh buat tu hehe.. mkn2 tmpt spesel ke msk spesel ke

Nana said...

klw aku kan..bw g cuti2 ni xpun dinner kt tmpt2 lomatik

mummy aryan syamil said...

dinner ek...
tu la afne & nana,igt nk p mkn kt TGI Friday @ chillis..ok x tpt tuh?

cuti?
uhuhuhu..aku br start tpt baru yangg oiii..xleh amik cuti sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mama_umar said...

akunye cadangan & pglmn :

1st ann : blikan perfume yg bau die aku sgt soke,die bgn pagi,aku ltk perfume dlm beg sandang (beg tu pree gift okey),pastu bunge ros sebatang,lawakkan?
dienye balasan kt aku kaw2,ekekek

2nd ann : aku blikan die jam sbb jam die dah rosak,pastu g dinner

3rd ann : blm plan lagik

utk ko g mkn kt tgi @ chillis tu ok,tapi utk romentik2 xdela..tmpt tu bising,tp food bestlah
3rd ann :

mummy aryan syamil said...

hmm..menarik gak cadangan ko tuh...
mmg aku nk bg flower kat die,igt nk antr kat opis la kan...
tup2 die da amik leave time ann tuh..
nk bli bunge kang,die taw so nk suh owang antr kat opis die ehehehe...

tu ler..laki aku nehh bukan lomantik,aku jer aku lomantik ahahaha...

jam ek?adiah kawin dulu pun die xpki...

ape punye penyakit daaaaaaaaaaaa