Monday, September 7, 2009

Sudah Sebulan Mak meninggalkan Kami

arini genap la sebulan pemergian mak terchenta..rs2nye aku masih terase kehangatan arwah bersama kami..ari2 aku nangis bla nk tdo..bla nk sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah,mata neh mmg terbayang wajah arwah,aku mmg xleh nk control,mmg menangis tersedu2...rase payah arwah xde d cc...

Mak..semoga mak tenang d sna..semoga mak d alam syurga,semoga mak berbahagia d cc Allah S.W.T. kami redha mak p menghadap ilahi..rehatla sepuas2nye mak

kami sungguh rindu ngn mak,belaian mak,masakan mak,lawak mak,sume setiap ape yg mak wat kami rindu sgt...mak,ms taip neh air mata neh menitik lagik,bla ntah nk benti pun xtaw

Cmne la raya nnt tanpa mak..rs lain sgt2 mak xde,wlpn ade azzrul,ade aryan tp lain sgt2...rindu nk siapkan mak time beraya..

Selamat Hari Raya Mak..

p/s :- pada sume yg masih ade mak,sentiasa la kowang spent mase ngn die...bla die da xde,kowang rs akn hilang sesuatu yg berharga dlm hidup kowang..

6 comments:

Fiza Nordin said...

al-fatihah utk arwah...tahun ni pun buat kali pertamanya akak beraya tanpa mak...tak tahulah macam mana.tp sama2lah kite tabah hati menghadapinya...doa banyak2 k...

Nana said...

dah sebulan dah mak kau pergi ek..rasa cepat je masa kan..semoga mak ko tenang di sana..amin

mummy aryan syamil said...

fiza
tu la kak..sy pun polo citer arwah akk..
rs len kan derang xde huhuhu

nana..
tu la cpt tul ms berlalu

saveme_zero said...

moga shiera tabah k. ksu setiap ms merindui arwah mak (dah leleh ni). al-fatihah utk ibu2 kita.

mummy aryan syamil said...

kak sue..
same2 kak..
al-fatihah

mama_umar said...

alfatihah utk mak ko yangg..syahdunye..