Wednesday, May 27, 2009

Mengelabah tul!

Aku tension tul dr jumaat pas smpi bila2 xleh nk login...derang cut tenet aku..sialan sungguh heh...aku geram tul tp nk wat cmne kan bersabar jer..

nk ym pun da xleh..just sms jerk ngn derang...

u olls...aKu rindu giler ngn kowang...klu kowang tgk aku xde login pcm,facebook,ym tuh kowang ms je aku ek..aku terus kol kowang ek...

sian aku kan..

8 comments:

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

laaaaaaaaa pulakkkk....

sabar yeee...

~Atie+Farid~ said...

yang..bis ni u login camne?

mama tisya said...

dh kena block ke??ptt ler lama tk update blog...ni online kt mn update blog

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

adehhhhhhhhhhhhhhhh kalau kita tensiiiiiiiiiiiiiiiiiii

SyaNa said...

sian ko yang..sabar la ye..
nnt aku tunjuk biji mata baru aku ye

cintaKusayangMu said...

ksianye k.shiera..
pesal leh jd cmtu..
nk kena babp ni..sape pnye keje la ni..

Nana said...

lor..
xleh ym dah ke wei?asal kemut sangat diorang tu?

mama_umar said...

patutlaaaaaa..klu x pagi2 ko dah kaco aku ..windu arrr :(