Tuesday, July 28, 2009

lagu kesukaan daku...

exceli aku xsuka sgt ngn faizal tahir neh..sbnye die cm poyo sgt2 la tp aku respek la sore die..mmg xleh d nafikan die mempunyai sore yg Perghhhh BESTTT siuttt...

d antara lagu aku suka...

Berchinta...

Benarkan ku ‘tuk berbicara…
Bicara terus ke hati mu.. Hati mu..
Hati yang penuh rasa ragu
Jangan terus pergi
Tanpa mendengar ku
Mungkin mudah
Untuk kau terus berlalu
Nanti dulu
Berikanlah waktu
Untuk aku, untuk kamu

Ingatkah lagi waktu kau bersama ku
Kaku aku melihat mu
Lidah kelu sedangkan aku
Mahu kau tahu
Aku cinta pada mu
Benci pada mu
Cinta pada mu

Ke tepi lihat ku berlalu
Pasti itu yang terbaik untuk ku
Tiada lagi mahu ku tahu
Tentang hidup kamu
Tentang mati kamu
Aku tahu
Engkau tahu apa yang mata ku tahu
Apa yang kau tunggu
Mahu aku buka pintu?

Ingatkah lagi waktu kau bersama ku
Kaku aku melihat mu
Sedang aku mahu kau tahu
Dengar kata ku
Aku cinta pada mu
Benci pada mu
Cinta pada mu

Sakitnya aku
Membenci kamu
Sakit lagi mencintai mu
Dan aku pergi
Tapi kembali
Benci aku mencintai diri mu
Ku benci… Kamu
Ku cinta… Kamu


Lirik Sampai Syurga - Faizal Tahir

Ku membenarkan jiwaku
Untuk mencintaimu
Ku persembahkan hidupku
Untuk bersama kamu

Dan diriku untuk kamu
Belum pernah kumerasai begitu

Semua itu telah berlalu
Harapanku palsu
Dan mungkin hari yang satu
Terus ku tertunggu

Di hatiku masih kamu
Belum pernah ku ingin terus memburu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Namun aku tetap aku
Yang terbaik untuk diriku
Hanya satu
Hanya kamu

Ku membiarkan hatiku
Untuk merinduimu
Ku menghamparkan sakitku
Untuk tatapan kamu

Bersamamu harapanku
Hilang dalam terang yang membutakanku

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu

Dan segala yang ku ada
Ku berikan semua
Untuk dirimu saja

Ku mahu dirimu
Bahagia untuk selamanya
Biar sampai syurga
Aku menunggu cinta darimu
Agar ku sempurna

Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu
Namun aku tetap aku
Yang terbaik tuk diriku

Hanya satu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu





12 comments:

tnihartini said...

ako pon suker lagu2 dier & sore dier... actually masa dier dlm kumpulan nasyid lg ako dh minat.. skang ni kureng ler.. cuma lagu & sore dier still ako suka

mummy aryan syamil said...

ekeke..ms nasyid aku xbp kenal die taw ms OIAM

++eden|essey++ said...

shiera ako suke lagu ni mase akim AF nyanyi lagu nih...hihihi

mama tisya said...

suka lagu gk tp tuannye tk suka

idyavie said...

poyoz tahap gaban.. lagu okaylah.. dari kg kat kuang duduk pindah ampang.. laa nie tak tau, sejarah idup FT.. Thanks 4 visit my blog, selalu2 laa update.. nanti ader senang Vie buat contest utk follower2 yg selalu bagi komen kat every post dlm blog vie.. tunggu, pasti lumayan..

mama tisya said...

salam..


pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

ibu_umairah said...

samalah kiteee...sangat minat ngan lagu ini!!!!!!!!!!!

Nana said...

aku pun ske gak lagu tu

mummy aryan syamil said...

ja..
aah taw xpe..tp kan sore derang tuh cm nk hampir same kan..kite pun suka akimm tuh:)

idyavie..
wahhh tau saje psl FT neh ye..ekeke tuh la sore die gempak tp poyos ahahaha

ibu_umairah
ekkekeke....beshhh kan:)

nana..
beshhh kan:d

SyaNa said...

haah..aku start suke lagu ni time akim nyanyi kt konsert AF dulu..
best gile

Afne said...

aku pn tak baper suka FT tp lagu semua mantop2 belaka kan..

mummy aryan syamil said...

syana..
same yangg:P


afne..
ekeekek tu la psl...besh kan lagu2 die..
kdg2 kan terpk gak patut gak die poyo sb die nye sore baguss ahahaha backkk up baekkk nmpkkk hak tuuiii moekekkee