Sunday, July 26, 2009

bila kah aryan akan ade gg???

lamenye nk menunggu aryan ade gg..sian kat die sbnye die xsuka makanan yg lembik sume suka benda keras pendek kate ape yg kite nk makan sume die nak makan..

klu mkn biskut baby bites mmg die suka sgt sb biskut tuh rangup ade bunyik2 dlm mulut die pastu mula la ketawa sb bangga gigit ade bunyik...

aryan...u sabar k,nanti ade ler gg tuh (exceli mummy die yg ober nk tggu gg aryan tumbuh ahahahaaaa- kaber line kate cian kt aryan ) :P

harap2...ms turn to 01 tuh aryan da ler jalan ngn ade gigi..

tu harapan mummy skrg... :P


8 comments:

tnihartini said...

yang oit.. chaeem tuh pon xder gg lg... org mkn dier mulut terkumat kamit.... cm tgh mkn gak... sib baik chaeem... lembik ker keras ker sebat jer.. so far ako nk bg yg keras pon tgk gak ler.. sian dier....kekekekkeke

mummy aryan syamil said...

ekeek..
yanggg
tu ler sedih gak die tp die tuh lupe gg xde nk mkn benda keras sabo jerk la ahahaha

sara said...

aryan ngan danny, cepat aryan 1 bulan rasa nye.danny skrg 9 bulan.baru2 gak gigi bawah nye kua sebatang..ala..ade yang cepat, ade yang lmbat kn..

saveme_zero said...

shiera..ko kasi la dia rasa. gusi dia dah kuat tu,cuba ko try test suh dia geget..sakit ke tak?? klu sakit,mkanan mcm biskut tu leh dah. buat bubur kasar skit la..dpt dia genyeh gusi dia yg keras tu,lama2 kuar la gg.

mummy aryan syamil said...

sara..bagusnye
aryan gg tadak lagi tp suka makan keras2x..

kak sue..
mmg sy bg keras2 sb nye gusi die da keras cumenye gg xmau kuar uhuhuhuhu...

cintaKusayangMu said...

kak..bior betik aryan lom ader gg...ke lom cukup gg lg???mmg la lom cukup...dia baru 10 bln kn...

Nana said...

hehe saba wei..xlama naik la gg tu ko kena tahan la jd tmpt dia ngetest power.hahaha

mummy aryan syamil said...

qis...
betuiii xde gg lagi nehh...huwaaaaaaaaaaaa

nana..
ekekke xde gg pun da kena test power ngn dia taw :))