Thursday, June 18, 2009

Tahniah Leen & Kerol atas kelahiran Baby Gurl..

semalam dapat sms dr Mil bgtw kazen hubby da selamat melahirkan bb gurl pada pukul 7.03pm 18june2009 secara normal d Pusat Perubatan An Nur Bangi...Alhamdulillah & tahniah lagi sekali wat leen & kerol..doc jangkakan 18june akan bersalin,eheheheh mmg tepat2 ramalan doc tu yer...

igt semalam nk p jenguk die tp die sure keletihan bg die rest dulu,insyallah klu sempat esok nk p tengok die kat An Nur xpun kat umh Chu Ani jer lgpun umh derang dekat ngn spital tuh..

papepun da jd Mummy & daddy kowang ye..awk da leh manja2 ler ngn mama pasnehh..harus sume benda awk yg kena wat ekekekke...Tahniah Chu & Uncle Aril,da de cucu sulung nehhh kompom manja ngn nenek & atok...:P

3 comments:

SyaNa said...

baby....tahniah
best nyeeeee

Nana said...

wah pandai bb tu ngam2 dia kuar.congrats kt diorg

mummy aryan syamil said...

yang..
aku tlg jwbkan bg pihak die mokekeke
tq:P

nana...
a;ah aku pun gelak kt die..die ckp,shieraaaa bb leen nehh mmg tggu arahan doc ler...ekekeke