Wednesday, June 24, 2009

SUPRISE KEK FOR MY HUSBAND!!


semalam aku nk antar bunge kat hubby aku tp cmne tah leh terlupe..bila pas lunch tuh baru tingattt huwaaaa....kelam kabut la cari website2 florist nehh...sume aku xberkenan mokekeke exceli budget ekekeke...

pastu smlm borak2 ngn phira akk c syana tuh..die cakap dr bg bunge baik bg kek leh mkn...ekekek betui gak cakap die..aku minta website yg die selalu masuk tuh...tgh2 dok nk pilih tuh elok je hah c nana tuh buzz kt ym aku...ape lagi aku request die suh wat kek..ekeke die cakap boleh..pastu aku suh die antr kek tuh konon2 nk wat suprise kat hubby aku..die cakap ok..yess laa sayang sgt2 la ngn ko nana !!!!

ape lagi pas nana ckp ok...tangan neh terus getix2 msk maybank2u & transfer duit kat nana...wahhhhhh kemainnnnn sungguh demi hubby terchenntaaaa...

pastu mase lunch td nana p ler antr kat opis laki aku,kat wangsa maju..nana p la msk opis laki aku,ade akk recep tuh tya nk jupe sape?die ckp nk jupe azzrul,sume pakat tgk nana,ape kess pompuan cari hubby aku kan..mula lah tuh nk bz body mokekekeke..tgk2 nana bw kek..kebetulan hubby tgh der diskas with bos,nana plak dtg ekeke...nana bg kek kat hubby...hubby aku kabo "shiera xbgtw pun" nana kabo "suprise" ahahahaha laki aku malu giler smpi terlupe nk say tq ekeke..nana balik je die berpeluh sb malu...ekekeke

nana...sowi ler,azzrul kabo "ckp kat nana,i minta maap sb xsay tq,da malu sgt,gelabah la tetiba dapat kek"moekekekkekeke...weyyy plan kite menjadikkk,hepi giler aku...tq sangat2 jd kroni aku...sayanggg sgt2 ko yeahhh

wlpn kek ko comot tp xpe...janji masuk mulut (bgs customer ko nehh,xbyk komplen )kekekek
tp siusss la weyy...kek ko mmg sedap,ngape aku kate gitukk?ko kan penah bg adiah kek coklat mase wedding aku..mmg sedapp occay,xde rase muak langsung...tu sb aku selambe on jer order ngn ko...

pada sesape yg nk order kek coklat nehh..siler ler order same nana...mmg xrugi k...gerenti sedapppp xterkata..xcaye cube ler order 1:D

pahpe pun aku hepi sangat2 plan nk wat suprise tuk die menjadik wlpn simple...

kepada hubby tersayang..."ni jer mampu i watkan suprise tuk u,harap u suka k"luv u sayanggggg

7 comments:

Nana said...

heheh..sama2 menjadi suprise kita ek.heheh..azrrul..azzrul sungguh lawak..klw la aku amek gambo dia tgh malu2 kucing td tepek kt blog mest seme gelak..hahahah

mummy aryan syamil said...

mokekek..
tu ler kang bestt klu ade hehehhehe

bulan said...

woohooo.. ade seperais ghopenye.. kekeke.. sedapnye nmpk kek ittieww..

mummy aryan syamil said...

mokekekeek...
ni suprise on the spot ahaks...
sodappppp kak

MaMa ZuRa said...

menjadi gak nak buat surprise tu yek..dah lama kan plan nak wat..appy anniversary ye laling..

mummy aryan syamil said...

MEKASIHHH:)

mama_umar said...

alamak babe..sgt sweet ko ni yang oii..klu aku jd azrul blh leleh air mate nih..apepon, surprise korg mmg best! pasni blhla aku order dgn nana plak,hihihihi