Sunday, June 14, 2009

shoping kasut...

semalam aku xtaw nk p mane,hubby ajak kuar p taman ,saje2 bw aryan jenjalan smbl tgk budak2 main..tp ati aku cm nk p mall je kan..bese ler pompuan klu xp mall mmg xsah kan ekeke...

exceli aku nk p caring pharmacy.aku rs cm ade je kat jj au ke aku tersilap???...aku suka sgt p caring nehh...selalu ade sale,pastu hage mmg murah klu nk compare ngn guardian..klu kowang xcaye p la survey2 dulu...caring neh ade kad member taw,klu wat je free xkn byr pun,pastu leh kolek point bonus link..kot2 kowang suka kolek point leh ler bli ape2 kt caring...
wahhhhhhhhhhhh pomot baekkkk nampak ekekeke

last2 xjupe aku pun da malas nk pantau 1 jj kan,aryan plak td elok2 je tdo dlm stroler,bila mase die bangun pun aku xtaw..taw2 je xnmpk muka aku,terus nanges..adoii manja sungguh heh aryan...xpe anak mummy,layannnn ajeee:D

hubby aku ajak naik atas,saje la survey kot2 ke ade benda yg aku minat...jalan kat tpt pompuan ade la jaket opis aku suka..tp mengenangkan gaji lmbt lg nk dpt.aku letak je kat c2 uhuhu.huby suh amik tp aku kabo tggu ler dpt gaji br syokkkkk ekekekee...

sambil2 tgk bju,tetiba mata aku terpandang simbol sale 50 & 70% kt bahagian kasut... wahhhh terus laju p,sampai terlupe hubby ngn aryan...bila tgk apsal aku je nehh,mane laki aku???tgk2 kt belakang,die siap le perli aku..."you nehh,klu nmpk sale i pun u xpasann ye'' adoiiii sowi ler sayang,bukan xpasan,terkesima ngn sale tuh...ekekekeke sib baik die memahami wife die yg suka angka 70% ahahahahah...

memula aku just tgk2 dulu..kot xberkenan,wat rugi je bli kan...sekali terpandang kasut kaler itam,tgk kt hage betul 59.90 bila less 70% dlm 17.90 xsilap..pe lagi terus tya sales girl tuh ade x saiz aku,cz saiz aku nehh plg susah nk dpt tht y laa aku malas nk cari kasut time sale,mmg xkn dpt nye..tp smlm mayb rejeki aku kot..ade saiz aku tp hanya display saje ok...aku tgk elok je laki,idok ler kembang2 kasut tuh(kesan org dok mengetesst)..terus kabo budak sales girl tuh,sy nak hehehe..jalan dpn sikit pasan kasut kaler putih..tgk hage 59.90 less 50% hmm sarung je muat2 je ngn kaki aku,aku terus kabo dak tuh, cm bese die kabo hanya display je yg ade..hah malas nk pk terus hambikkk je...pastu hubby plak baekk ati tlg belekkan lagi..die minat kaleer owen merahh//wahh mmg ler lawaa tp aku idok ler budget nk bli bykkn unless klu die ofer nk belanje ehehe..die suh aku amik je,tp xpe laaa aku rs cukup kot 2 pasang nehh klu xcukup lagi aku bodekkk die...sayanggg bgs tul wife awk nehh,you offer pun wife u tolakkk..ekekekekk sure u kabo selamat duit aku ahahahahhahahaha

so total byr kasut tuh dlm 47.90 tp aku de voucher 20hengget so aku pkai la voucher tuh...aku just byr 27.90 murah kan kowangg2222..aku suka giler,da ler less pastu de voucher tu yg aku suka soping kat jj ehehehhe

aku lupe ler nk snap pic kasut tuh....tp siuss aku mmg selesa ngn brand cleef neh rs2nye syana pun de rembat gak kan?cleef neh xde la glamor sgt tp yg penting aku selesa ngn kasut nehhh...nnt klu aku rajin aku snap pic kasut aku ye....

apepun2 aku hepi setelah menghabis kan duit yg xseberapa d jj ahahahaha...

5 comments:

~Atie+Farid~ said...

yang...dulu kasut & handbeg hantaran kawin i CLEEF tau...sangat selese n sayangggggg giler..sampai skang xpakai2 lagi...hehehhee

mama_umar said...

gambo wehh..gamboo..kasik bakor aku ni haa dah sebulan lebeh xg shopng complx, arghh!!!

mummy aryan syamil said...

yangg..
tu ler murah tp sungguh berkualiti kan...
kite mmg suka layan cleef...pastu yg paling bes tahan lame kan yangg///

zt...esok aku upload gambo ye kasi ati ko terbakor..yangg smlm kan aku ngetest sandal,aku tgk cm sesuai ngn ko ye la awk tuh kan ngdung kena ler cr sandal yg selesa kan..sedap je aku pki smlm..cube ler ko cari smbil menghabiskn duit ekekeke

cintaKusayangMu said...

kak...adeh..bestnye dpt kasut murah....
qis ni klu nk pilih kasut sgt2 la cerewet...
nk yg selesa n cntik...
aritu jj offer 50%-70% utk larrie...tp xde size ..rasa nk meraung time tu gak..huhuuh

mummy aryan syamil said...

ekeke..tu ler qis
geram akk taw...
adehhh mmg tu pnh kena tension je kan:P